top of page

Καλωσήρθατε στη σελίδα του Κτηνιατρείου μας!

Στο Κτηνιατρείο Ζώων Συντροφιάς αντιμετωπίζουμε κάθε ζώο που περνάει την πόρτα μας σαν να ήταν δικό μας. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2007 από τον Κτηνίατρο Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου στην Κατερίνη Πιερίας. Το Κτηνιατρείο Ζώων Συντροφιάς χρησιμοποιεί εξοπλισμό και αναλώσιμα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να διασφαλίσει πως το ζώο σας δέχεται κάθε στιγμή την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Home: Welcome

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο κτηνίατρος Κων/νος Τριανταφύλλου σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. όπου και ειδικεύτηκε προπτυχιακά στην κατεύθυνση Κλινικών Ζώων Συντροφιάς. Στη συνέχεια παρέμεινε για ένα χρόνο στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. ως μεταπτυχιακός ειδικευόμενος όπου και εκπαιδεύτηκε και συμμετείχε σε πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων όπως και στη μετεγχειρητική παρακολούθηση αυτών. Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο στην Κατερίνη.

Veterinarian with Dog
Home: About

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Το Κτηνιατρείο Ζώων Συντροφιάς διαθέτει πολλά τμήματα ώστε να εξασφαλιστεί η ταχύτερη αντιμετώπιση της ασθένειας του τετράποδου φίλου σας, όπως και η ταχύτερη ανάρρωση αλλά και η μείωση της πιθανότητας υποτροπής της ασθένειάς του στο μέλλον. Ανεξάρτητα δε, από την υποκείμενη παθολογική κατάσταση αν το ζώο σας πάσχει από οδοντική νόσο ή υποφέρει από παχυσαρκία, έχουμε στη διάθεσή μας αρκετές θεραπευτικές επιλογές για να το βοηθήσουμε. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το κλειδί για την ευημερία και μακροημέρευση του ζώου σας είναι η πρόληψη. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, πως προσκομίζετε το κατοικίδιό σας για τον ετήσιο κτηνιατρικό έλεγχο και εμβολιασμό, ώστε παράλληλα να συζητήσουμε για ο,τιδήποτε είναι δυνατό να βελτιώσει την υγεία του. Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ραντεβού.

Lab Experiment

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ - ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Προληπτική και επείγουσα φροντίδα

Το Κτηνιατρείο Ζώων Συντροφιάς συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα κτηνιατρικά εργαστήρια της Ελλάδας. Παρ'όλα αυτά όμως, σε επείγουσες περιπτώσεις υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα διενέργειας μιας πληθώρας αιματολογικών, βιοχημικών κλπ εξετάσεων στο ιδιόκτητο εργαστήριό μας εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τη διάγνωση και θεραπεία του ασθενούς τετράποδου φίλου μας.

Basset Hound Check-Up

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Για πρόληψη και θεραπεία

Ακόμη και όταν το κατοικίδιο είναι υγιές, υπάρχει μια γκάμα χειρουργικών επεμβάσεων που μπορούν να γίνουν ώστε να αποτρέψουν πιθανά προβλήματα στο μέλλον που θα είναι και επικίνδυνα για τη ζωή του ζώου και ιδιαίτερα κοστοβόρα να αντιμετωπιστούν. Η μεταπτυχιακή ειδίκευσή μας στη Χειρουργική - Μαιευτική και Αναισθησιολογία - Εντατική Θεραπεία στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. μας δίνει τη δυνατότητα έγκαιρα και αποτελεσματικά να επιλέξουμε τη σωστή θεραπευτική αγωγή για τον πιστό σας φίλο. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Pets

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Κλινικές δίαιτες και τροφές συντήρησης

Στο σύγχρονο Κτηνιατρείο μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα τροφών συντήρησης που προάγουν την καλή υγεία και ευζωία του κατοικιδίου σας, όπως επίσης και κλινικές δίαιτες για τις δυσάρεστες περιπτώσεις όπου το διαιτολόγιο του ζώου σας πρέπει να προσαρμοστεί στη νόσο που το ταλαιπωρεί. Επισκεφτείτε μας σήμερα.

Black Dog

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ

Προληπτική φροντίδα

Όταν πάρετε ένα κατοικίδο για πρώτη φορά, βεβαιωθείτε πως του παρέχετε όλη τη δυνατή φροντίδα ώστε να ζήσει ευτυχισμένο και υγιές για πολλά χρόνια. Στο Κτηνιατρείο Ζώων Συντροφιάς προσφέρουμε υπηρεσίες βασικής οδοντιατρικής για κατοικίδια σε όλους τους ασθενείς μας σε όλη την Πιερία. Προγραμματείστε ένα ραντεβού σήμερα.

Home: Services
At the Vet

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτ. - Τετ.: 09,30 -14,30
Τρ. - Πεμ. - Παρ.: 09,30 - 14,00 και 17,30 - 20,30
Σαβ.: 09,30 - 14,00
Κυρ.: Κλειστό

Home: Opening Hours

CONTACT US

Cat's Eye
  • Facebook

Thanks for submitting!

Home: Contact
bottom of page